MIRA lansează piesa „Plus și minus"


MIRA lansează „Plus și minus", cadoul muzical pe care artista l-a pregătit de ziua ei pentru fani. Cu o poveste sensibilă, Plus și minus" este o piesă ce dezvăluie cât de imprevizibilă poate fi atracția pe care doi oameni o simt unul pentru celălalt. Single-ul se va regăsi pe primul album din carieră al artistei la care aceasta lucrează în prezent.

 „«Plus și minus» este cea de-a doua piesă de pe album și vorbește despre o experiență pe care eu și mulți alți oameni am avut-o. Întregul album la care lucrez dezvăluie pas cu pas o poveste de dragoste, iar fiecare piesă reprezintă o etapă. «Plus și minus» este despre extremele care întotdeauna se atrag indiferent, de situație. Clipul regizat de Kobzzon completează prin imagini și stări ceea ce doi oameni trăiesc într-o relație atunci când nici nu mai știu dacă o mai au sau nu. S-a construit un decor special pentru acest clip și a trebuit să blocăm o intersecție doar ca să ne ridicăm în aer cu o cabină telefonică", povestește MIRA.

O coproducție Cat Music și Golden Boy Society, single-ul este compus de către Theea Miculescu, produs de către Mădălin Roșioru și Alexandru Turcu, iar clipul este regizat de Kobzzon.

La finalul lunii ianuarie, MIRA a lansat „De ce?", piesa de succes ce a cucerit topurile de specialitate și a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Artista a câștigat inimile ascultătorilor prin hiturile pe care le-a lansat de-a lungul timpului, adunând sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Printre single-uri lansate se numără:  „Fete din Balcani" (alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina", „Uit de tine", „Inimă nebună", dar si "Străzile din București" (împreună cu Florian Rus).

Un produs Blogger.