Alex Bittman lanseaza piesa "Got a feelinenextdoor"


Alex Bittman lanseaza single-ul "Got a feelinenextdoor", de data aceasta sub numele sau real. Piesa este in acelasi stil urban cu care Alex ne-a obisuit de-a lungul timpului. Single-ul este primul extras de pe EP-ul "Los Tapes", ce va fi lansat treptat, in urmatoarele saptamani.

EP-ul "Los Tapes" va avea patru single-uri, lansate unul cate unul, din doua in doua saptamani si un extra track ce va fi lansat la final, alaturi de intregul material. Urmatoarele single-uri vor fi colaborari cu diversi artisti talentati, de nisa, din Romania, cunoscuti pentru activitatea lor in acest gen muzical. Materialul are un sound fresh, cu influente urbane si trap, foarte cunoscute la ora actuala.

Pentru piesa "Got a feelinenextdoor", Alex Bittman a lucrat cu Foreign Boys pentru productia muzicala si pentru vizualul de pe YouTube, iar versurile si muzica ii apartin.

Pe Alex Bittman l-am cunoscut initial sub numele de Sybro, pseudonim prin intermediul caruia a lansat numeroase piese, dar si EP-uri. Apoi, Alex Bittman a facut parte din proiectul Alex & Tugay si Tugay & Alex, alaturi de Tugay si au lansat impreuna un albumul "Nu ma judeca frate – Nu ma uita frate 3". In toate materialele lansate pana acum, artistul abordeaza intr-un mod matur si neconventional sound-uri ale muzicii electronice si trap, un stil ce a luat mare amploare la nivel international.

Insa, Alex Bittman a prins gustul productiei muzicale si s-a facut cunoscut in lumea muzicala, jucandu-se cu beat-uri si remixand piese ale multor artisti cunoscuti. 

Un produs Blogger.