Andreea Olaru canta despre "Doi straini" pe care i-a uitat si dragostea


Daca la inceputul anului Andreea Olaru punea "sare pe rana", acum artista vorbeste despre "doi straini" a caror povestea a ramas doar in rama. 

Andreea Olaru lanseaza piesa "Doi straini", compusa de catre Edward Sanda, in studioul Famous Production. 

Intr-o perioada in care suntem incercati de o situatie grea, sfatul Andreei este sa nu devenim "Doi straini", sa ramanem impreuna, conectati si sa ascultam si mai multa muzica. 

Andreea si-a descoperit pasiunea pentru muzica la o varsta frageda, dar nu a fost indrumata spre a urma cursuri de specialitate, devenind absolventa a Facultatii de Drept. Andreea Olaru a aparut in lumina reflectoarelor odata cu prezenta de la Vocea Romaniei. Dupa primul ei single – "Oare o sa-ti amintesti", in colaborare cu Robert Toma, am fost siguri ca o sa va amintiti de ea. Al doilea single lansat de Andreea a fost "Demonul meu", care a fost prezentat in doua versiuni, cu versuri in limba romana si cu versuri in limba engleza.

La inceputul anului 2019, Andreea a lansat "Sun-o pe ea", iar pentru toate nopţile de vară, la finalul verii, Andreea a lansat melodia "Calatori". In 2020, Andreea lucreaza intens la urmatoarele melodii pe care le va lansa, fiind implicata in partea de compozitie. 

Un produs Blogger.