Tamta si Stephane Legar lanseaza "Yala"


Hitul verii vine de la Tamta si Stephane Legar, o colaborare fresh, perfecta de pus pe repeat. Piesa "Yala" va fi inclusa pe urmatorul EP al cantaretei, ce va fi lansat in iulie, anul acesta. "Yala" este un mix cu influente grecesti pop-dance, unde vibe-ul summerish promite sa cucereasca nu doar inimile fanilor, ci si topurile de specialitate. Mai mult decat atat, artista debuteaza ca regizor de videoclip pentru piesele ei, reusind sa isi puna amprenta ca fashion icon si designer pentru propriile colectii de haine.

Considerata o "Cenusareasa moderna", Tamta, artista cu origini grecesti se bucura de succes pe plan local, dar si international, dupa aparitia acesteia in concursul "Eurovision" ca reprezentanta a Ciprului, in 2019, cu piesa "Replay". In cifre, artista se poate lauda cu peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si peste 22 de milioane de stream-uri pe Spotify. Pe langa acestea, artista reuseste sa se implice in campanii umanitare, fiind deja cunoscuta pentru sustinerea luptei impotriva cancerului de san, ca ambasador.
 
Cat despre Stephane Legar, tanarul artist a cochetat cu modelingul si dansul, insa pasiunea pentru muzica l-a determinat sa isi schimbe directia in viata, chiar in 2016 cand a devenit cunoscut pe platformele de socializare cu un challenge de doar 90 de secunde care s-a viralizat instant. Cantaretul cu origini franceze si israeliene a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, la categoria "Best Israeli Act", in 2017 si 2018, dupa lansarea single-ului de succes, "Comme Ci Comme Ca".

Un produs Blogger.