PREMIERĂ. Pepe, Andra şi Connect-R au lansat „Inima Mea"


Cea mai aşteptată colaborare din muzica românească are de acum o formă şi un fond. Pepe alături de Andra şi Connect-R au lansat „Inima Mea", o piesă ce are toate ingredientele pentru a deveni HIT-ul anului în România.

Avem în mai puţin de 3 minute şi jumătate o producţie muzicală de excepţie, un mesaj cât se poate de actual, o interpretare la un alt nivel fiindcă vorbim despre trei dintre cele mai bune voci de pe la noi cu o experienţa de scenă, de studio, de industrie, în general, ce însumează peste 60 de ani. Şi peste toate, dicolo de cifre şi detalii tehnice, cel mai mult şi cel mai important este că se simte plăcerea de a cânta a celor trei şi de a transmite dincolo de microfon aceasta.

Inima mea" este o piesă făcută să ne placă în primul rând nouă, mie, Andrei, lui Connect-R şi imediat, imediat după, oamenilor care ne ascultă şi ne susţin de ani de zile. Separat fiecare am primit întrebarea „Când o să faci o piesă cu ... Andra, Connect-R, Pepe" şi iată că să întâmplat. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată de ziua mea şi sunt sigur că oamenii au simţit că acest proiect este altfel de la primul PLAY. Mă bucur enorm că am găsit soluţia toţi trei să punem în fapt acest proiect pe care, de altfel, ni-l doream de foarte mult timp. Şi cine ştie ... poate nu ne vom opri aici." a declarat Pepe.

Nu îmi puteam imagina o altă voce decât a lui Pepe pe această piesă cu accente latino. Este o plăcere să cânt cu prieteni buni, cum sunt Pepe și Connect-R, cred să se simte în piesă și se vede în videoclip ce bine ne simțim împreună!", a declarat Andra.

Producţia pentru „Inima Mea" este şi ea un featuring in sine. Echipele de la Rappin' On Production şi de la Studio 66 s-au ocupat de partea tehnică a lucrurilor. Connect-R, George Hora şi Răzvan Matache sunt vinovaţii pentru partea muzicală din „Inima Mea" atât în ceea ce priveşte compoziţia cât şi versurile.

Pepe nu este la prima colaborare cu toţi cei implicaţi pentru că şi „Îmi pasă" şi „Tu n-ai suflet" şi „Iubire ca niciodată" şi „E Vara Mea" au venit tot din această zonă. Teoretic, s-a trişat un pic şi s-a mers la sigur şi dacă veni vorba de încrederea în profesioniştii din spatele lucrurilor, videoclipul pentru „Inima Mea" este filmat în regia lui Dan Petcan, cel care a gândit poveştile în imagini ale tuturor videoclipurilor pieselor amintite mai sus.

Un produs Blogger.