Cleopatra Stratan și Edward Sanda, lansează „Dragoste, vă rog!"


Deși au colaborat pentru prima oară pentru „Cozonac" în urmă cu doi ani, Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu își imaginau că urmau să formeze unul dintre cele mai fresh și mai îndrăgite cupluri ale momentului. Cei doi lansează acum „Dragoste, vă rog!", o piesă îndemn pentru toți cei care iubesc, dar care uneori ajung să își frângă inimile. "Dragoste, vă rog, plătesc cu orice pot" sunt versurile ce scot în evidență faptul că o viață fără iubire este o viață pustie și cu riscul de a avea inima făcută bucăți din nou, iubirea merită orice risc. 


Piesa «Dragoste, vă rog!» are în esență tema despărțirii, însă noi o vedem mai pozitivă, ca fiind despre un cuplu care nu se poate întâlni, așa cum eram noi în perioada autoizolării când am fost cinci luni la distanță. Starea determinată de această perioadă vine de la versul: «Te văd aici, dar nu ești lângă mine» - versul în care ne-am tot regăsit. Cu toții avem nevoie de dragoste, în orice formă și cu atât mai mult cu toții o merităm. Acesta este mesajul piesei și ne dorim foarte mult să ajungă la voi. Videoclipul a fost filmat și regizat de Roman Burlaca, l-am filmat la Chișinău și a fost primul proiect început după carantină", povestește Cleopatra.


„Am scris «Dragoste, vă rog!» împreună cu Irina Cupco și deși inițial gândisem piesa ca fiind una tristă, prinzând contur, mi-am dat seama că îmi doream să o cânt alături de Cleo pentru că reflectă exact ceea ce am trăit noi în perioada izolării, când nu ne puteam vedea. «Te văd aici, dar nu ești lângă mine» este versul reprezentativ care dezvăluie exact ce am simțit atunci și chiar și acum: dorul apăsător", adaugă Edward.  


În urmă cu mai puțin de o lună, Cleopatra a colaborat cu Ilinca pentru „Vara asta (pe TikTok)", single ce face parte dintr-un proiect retro inspirat din hiturile anilor 2000, dar cu un sound fresh și foarte catchy. Piese de succes lansate de către artistă precum „Te las cu inima", „Pupă-mă", „Chocolata", „Eu m-am pierdut" și „La ușa mea" au adunat împreună peste 80 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music. 


Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârsta de 3 ani, când a lansat hitul „Ghiță" ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din 2008, Cleopatra are propria ei papușă, iar un an mai tărziu este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.


Edward Sanda a debutat cu piesa și clipul „Doar pe a ta", un featuring cu Ioana Ignat ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat piese de succes precum „Haine scumpe", „Nicio zi fără tine", „În palma ta" (alături de Ioana Ignat), „Vintage" (un featuring cu Lidia Buble), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În urmă cu trei luni, artistul a colaborat cu Arando Marquez pentru „În Tandem", o piesă pasională de dragoste.


Un produs Blogger.