Dorian Popa lanseaza piesa "Sar pe noi", feat. Liviu Teodorescu

O petrecere de vara, la piscina, plina de culoare, miscari de dans, soare, apa, videoclipul a fost filmat in curtea casei lui Dorian si are un invitat surpriza, deja celebru in mediul online, pe Chelutu, catelul lui Dorian, un buldog francez in varsta de aproximativ trei ani. 


Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, unde se apropie de 2.000.000 de abonati, pe care a lansat, pe langa vloguri zilnice, si piese ca „Hatz", „Vinovat" (feat. Nicole Cherry) sau „Cand lumea e rea" (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna peste 1 milion de vizualizari fiecare si intra instant in topul YouTube Trending. 


Cu milioane de vizualizari pe YouTube la single-urile sau colaborarile lansate, precum "Buze" (feat What's Up), „Buna, ce mai zici?", "Sare pe rana" (feat Ruby) etc, Dorian Popa reuseste de fiecare data sa surprinda prin track-uri si videoclipuri inedite. Pe langa piesele lansate, Dorian Popa a facut parte din distributia serialului „Sacrificiul" si face parte din juriul emisiunii concurs Next Star. 


Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzicala odata cu aparitia in cadrul emisiunii concurs „Vocea Romaniei". De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicala, LiTE Music. „Fanele", „Ești Piesa", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau „Asculta" sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.


Un produs Blogger.