Aniri lansează „În inima ta"


Aniri lansează „În inima ta", un single romantic ce te transpune într-o călătorie a iubirii, în care amintirile frumoase își fac din nou loc în inima ta și îți dau puterea să lupți pentru iubire și să depășești orice obstacol ce apare. „În inima ta" este însoțită de un videoclip filmat în insulele Greciei, ce subliniază prin imagini emoția piesei. Protagonista clipului este chiar Aniri care joacă rolul femeii îndrăgostite de el, sufletul ei pereche.

 
«În inima ta» reprezintă o clipă de fericire care pare ruptă din basme și care este atât de greu de păstrat. Este despre găsirea acelei persoane care te va lua în lumea sa și te va ține de mână pe un nou drum, lângă care simți că ești acasă sau cu alte cuvinte, despre găsirea ritmului potrivit la doi. Este o piesă foarte specială pentru mine care sper să ajungă la inimile voastre. Am avut onoarea de a lucra la această piesă împreună cu Dony, Radu Bolfea și Laurențiu Duță. Videoclipul a fost filmat în Grecia pe minunata insulă Creta și sper să reușească să redea senzația de dor de mare, de soare, de împreună și de tot ce ne place și ne-a lipsit în ultima perioadă", povestește Aniri.


Cariera muzicală a artistei Aniri a prins contur în urmă cu patru ani când i-a cunoscut în studiourile 1AM pe Dony și pe The Kid, compozitorii primei sale piese, „2 străini". Au urmat single-uri precum „Beautiful Life", o piesă despre curaj și sentimente, ale cărei versuri au fost scrise de către artistă, „Lie and die", „Glasses on" și „Suflet bun".

Un produs Blogger.