Shawn Mendes a lansat single-ul "Wonder" si a anuntat data aparitiei albumului "Wonder"

 


Zilele trecute, Shawn Mendes a surprins pe toata lumea prin lansarea unui trailer al albumului "Wonder", iar astazi, artistul si compozitorul canadian lanseaza primul single de pe urmatorul material - "Wonder", si anunta data lansarii albumului, 4 decembrie 2020.  


Shawn a postat si o scrisoare pe conturile sale de Social Media in care vorbeste despre inspiratia din spatele celui de-al patrulea album. "Wonder" este al patrulea album lansat de Shawn, dupa primele 3 materiale care au debutat pe prima pozitie in topurile muzicale si au primit fiecare discul de Platina. 


Piesa ce da si titlul albumului a fost compusa de catre Shawn Mendes, alaturi de Nate Mercereau, Scott Harris si Thomas Hull. 


"Wonder" este lansat la o distanta de doi ani de la anteriorul album, "Shawn Mendes", care a debutat pe primul loc in Billboard 200, dar si in topurile muzicale din intreaga lume, 

"Shawn Mendes" a fost si cel mai bine vandut album al inceputului de 2018, iar Shawn a devenit al treilea cel mai tanar artist din lume cu trei albume, lansate consecutiv, care au ajuns pe primul loc. 

Recent, Shawn a fost nominalizat la premiile Grammy, pentru Best Pop Duo / Group Performance, alaturi de Camila Cabello, pentru mega-hitul "Senorita". 


Shawn Mendes are cifre impresionante si pe streaming, cu peste 50 miliarde de ascultari pe toate platformele si 8,6 miliarde de vizualizari pe YouTube. In 2017 si 2018 a fost cap de afis pentru topul Billboard "21 Under 21" si a fost inclus si in topul "30 Under 30" al revistei Forbes. 


In 2019, artistul a fondat organizatia "The Shawn Mendes Foundation", care isi propune sa inspire publciul din lumea intreaga sa contribuie la cauzele despre care sunt pasionati si sa ii motiveze sa isi foloseasca vocea pentru a schimba lumea. Misiunea fundatiei este de a asigura resursele necesare si suportul pentru toti tinerii care doresc sa schimbe ceva in lume si care sunt motivati de schimbare. 


Un produs Blogger.