Francis On My Mind lanseaza remixul piesei "Summer", realizat de catre French Original


Francis On My Mind si French Original, artistul originar din Franta, vor ca vara sa ne ramana intiparita in minte prin remixul piesei "Summer", lansat pe toate platformele de streaming. 


La fel ca in cazul anterioarelor piese lansate de catre Francis On My Mind, track-ul "Summer" este produs de catre Yin Creatif. Videoclipul oficial este regizat de catre Lofi Blartisio si a fost filmat intr-un spatiu care descrie perfect starea piesei.


Piesa a fost remixata recent de catre French Original, un compozitor / producător și artist multi-instrumentist din Cannes, Franta. Remixul sau de debut, "Pomegranate", de la Deadmau5 si The Neptunes a aparut in vara acestui an, si a adunat sute de stream-uri. Cat despre primul sau single, acesta continua sa creasca pe platformele de streaming, cu remixuri de la Moodshift, Jay Robinson si Kindred. 


Francis On My Mind este numele celui mai nou proiect indie-pop din Romania. La doar 17 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordeaza acest gen în Romania. Cu amestecul sau de romantism cu muzica electro-pop, Francis On My Mind este, cu siguranta, un nume ce va atrage atentia celor pasionati de muzica izvorata din suflet, mai ales datorita faptului ca tanara artista compune muzica si studiaza pianul. Primele sale piese, "On My Mind" si "Never Be The Same", au fost ascultate pe platformele de streaming din tari precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia si SUA, intrand in unele dintre cele mai mari playlisturi ale genului muzical.

Un produs Blogger.