Ioana Ignat si Pavel Stratan lanseaza single-ul “Vina Dragostei”


Videoclipul ii suriprinde pe Ioana si Pavel intr-o ipostaza inedita si unica. Nu este pentru prima oara cand Ioana Ignat si Pavel Stratan lucreaza impeuna. Acestia au lansat piesa "Te Sarut", in urma cu aproape doi ani, melodie lansata in decembrie 2018. 


Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani. Un timbru unic, un artist ce își compune singură piesele și o experiență completă în aparițiile live.

În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesa „Doar pe a ta", piesă ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge la peste 60 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita", una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 80 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 45 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesa „În palma ta". Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți" și „Azi", „O lume întreagă", „Singura greșeală" (împreună cu Florian Rus) si cel mai recent single, Sensibil (Nu am somn). 


Unul dintre cei mai creativi si originali artisti de peste Prut, Pavel Stratan compune, produce si interpreteaza de 16 ani. Printre albumele artistului putem aminti pe cel mai important, "Amintiri din copilarie", lansat in patru volume intre anii 2004 si 2011. Cea mai de succes piesa a sa este "Eu beu", insa Pavel Stratan a colaborat si cu artisti din Romania, precum CRBL, Jorge si Anna Lesko.


Un produs Blogger.