Mario Morreti și Randi vorbesc despre o „Inimă de bărbat”, în cea mai recentă colaborare muzicală


Mario Morreti și Randi le dezvăluie fanelor ce se află într-o „Inimă de bărbat", noua piesă pe care cei doi prieteni și colegi o lansează împreună. Ei au lucrat timp de câteva săptămâni pentru a găsi sound-ul potrivit, iar rezultatul, după cum spun chiar cei doi artiști, este o piesă cu strofe trap și refren pop, cu o linie muzicală puternică și ușor de reținut.


„Inimă de bărbat" face parte din #suneteurbane by Famous Production, proiect în cadrul căruia Randi a lansat piese atât singur, cât și în colaborare cu alți artiști precum Shift sau Rina.


 „Sunt foarte fericit să lansez acest single în colaborare cu bunul meu prieten, Randi, un om pe care îl respect și admir mult. Această piesă are un stil care mă reprezintă  foarte bine și este primul single dintr-un EP pe care urmează să îl lansez. Intenția acestui proiect este de a aduce o fuziune între  Pop-RnB-Trap și de a transmite sentimentele și trăirile pe care până acum nu le-am expus ca artist. Cred că în mesajul piesei se vor regăsi și mulți alți oameni.", declară Mario.


La rândul său, Randi spune că: „Îmi place mult genul acesta muzical, îl ascult de ceva timp și aveam multe idei pe care voiam să le pun în practică, așa că am fost încântat atunci când Mario mi-a propus sa facem această piesă împreună. Mi-a plăcut inclusiv mesajul ei, care vorbește despre o relație cu probleme, în care El se vede în Ea, își vede propriile greșeli în femeia iubită. Amândoi își reproșează aceleași lucruri, pentru ca în cele din urmă să își dea seama că sunt, de fapt, la fel."


Videoclipul piesei s-a filmat pe parcursul a două zile, în studiourile Kentauros, unde a fost instalat un panou led de mari dimensiuni, pe care s-au proiectat decorurile din spatele artiștilor. „Inimă de bărbat" este, de asemenea, a doua colaborare dintre Mario Morreti și Randi, după piesa Dacă pun mâna pe tine.


În prezent, Randi lucrează și la alte piese pentru proiectul #suneteurbane, despre care spune că reprezintă o categorie muzicală aparte, „pe care am gândit-o separat de stilul meu. Ne-am dorit, la Famous Production, să lansăm și alte tipuri, genuri, încadrate mai mult în nișa de muzică urbană, electronică."


Mario Morreti este un compozitor și producător din echipa FAMOUS PRODUCTION care, de-a lungul timpului,  a scris piese pentru mai mulți artiști printre care DJ Project, Ioana Ignat, Mandinga și Nicole Cherry.


Un produs Blogger.