Sfera Ebbasta lanseaza albumul "Famoso" si single-ul "Baby", in colaborare cu J Balvin


Sfera Ebbasta lanseaza albumul "Famoso", impreuna cu Island Record. Pe album se gasesc treisprezece piese, dintre care sapte colaborari cu artisti internationali – J Balvin, Steve Aoki, 7Ari, Diplo, Offset, Future si Lil Mosey. 


Albumul surprinde diferite parti ale lui Sfera Ebbasta; sunt piese pline de furie si dorinta de a se distanta de vibe-ul din cartier, iar pe de alta parte sunt piese mai intime, si altele destinate sa fie hituri internationale. Sfera si-a dedicat timpul pentru a crea cel mai important album din cariera sa, pana in acest moment, iar rezultatul este un material format din treisprezece piese, care impreuna formeaza cel mai modern proiect pe care industria muzicala din Italia l-a facut vreodata, si, totodata, cel mai asteptat album al anului, in Italia.


Dupa un total de 87 piese premiate cu discul de platina, un milliard si jumatate de stream-uri pe Spotify si dupa ce a fost primul artist Italian care a avut sapte piese in topul Spotify mondial, Sfera se intoarce sa ridice stacheta din nou. Dupa o asteptare de aproape trei ani, "Famoso" este acum disponibil online, si il putem asculta aici: https://island.lnk.to/famoso

 

Sfera lanseaza si primul single de pe album, "Baby", alaturi de J Balvin. Sfera este, dupa cum a declarat de-a lungul timpului Balvin "unul dintre cei mai apropiati prieteni si colaboratori."


In filmul cu acelasi nume, "Famoso", regizat de catre Pepsy Romanoff si distribuit prin Amazon Prime Video, J Balvin vorbeste despre dorinta de a se crea un Latin gang international si doreste un parteneriat artistic intre Columbia, Italia si toata lumea latina. Piesa "Baby" macheaza inceputul a ceea ce pare a fi o cale destinata sa aduca muzica italiana acolo unde rar a ajuns. 


Un produs Blogger.