RAYE a lansat mini-albumul “Euphoric Sad Songs”In timp ce hitul "Natalie Don't" ocupa primele pozitii in topurile muzicale din Romania, RAYE ne surprinde cu lansarea mini-albumului "Euphoric Sad Songs".


RAYE lucreaza de la inceputul anului pentru materialul "Euphoric Sad Songs", album ce contine noua piese si despre care a declarat: "Acest proiect explica cele noua stadii ale suferintei. Prima piesa este o balada dramatica si puternica, pana la ultima piesa, cand in cele din urma, poti spune cu inima plina ca te-ai vindecat. Sunt foarte mandra de acest proiect si abia astept ca toata lumea sa auda piesele!"

 

"Euphoric Sad Songs" incepe cu frumoasa piesa "Love Me Again" si apoi, cuprinde piesele deja cunoscute, "Please Don't Touch" si "Natalie Don't", impreuna cu hitul, "Secrets", alaturi de DJ Regard.

 

Mini-albumul include si cel mai nou single al lui RAYE, "Love Of Your Life", o piesa pop-disco, dar si piesa "Regardless" impreuna cu Rudimental, piesa ce are sample din cunoscuta piesa "Rapture". Pe album se mai poate gasi si piesa "Changed Your Mind".

  

Anul 2020 a fost unul de succes pentru RAYE. Piesa "Secrets", alaturi de DJ Regard, a ajuns in top 10 Single Chart in Marea Britanie si a strans peste 160 de milioane de stream-uri, pe Spotify, pana acum. "Tequila", impreuna cu Jax Jones si Martin Solveig, a fost premiata cu discul de argint in Marea Britanie si are peste 60 de milioane de stream-uri la nivel global. Piesa "Natalie Don't" a fost caracterizata de catre BBC Radio 2 ca fiind "o piesa moderna, funk succesoare a clasicei piese "Jolene" de Dolly Parton".

 

RAYE are peste un milliard de ascultari la piesele ei si detine doua discuri de platina, unul de aur si doua de argint. A compus piese pentru artisti precum John Legend, Major Lazer, Charli XCX, Little Mix, Hailee Steinfeld, Quavo, Normani, Ellie Goulding, Jax Jones, Khalid, 6LACK si Jessie Reyez, si a lucrat alaturi de cei mai mari compozitori si producatori precum David Guetta, Diplo, Bloodpop, Andrew Watt, Jin Jin, Kamille, Julia Michaels, Fraser T Smith, Fred Ball si Justin Trantor. Aceasta a fost co-scriitoare pentru piesa lui Beyonce, "Bigger", ce se regaseste pe noul album inspirat de Lion King. Piesele compuse de ea au adunat peste 2.25 miliarde de stream-uri numai pe Spotify.


RAYE a fost nominalizata la BRIT Awards, sectiunea "Best Single", alaturi de Jax Jones, in 2018. In ultimul an, RAYE a avut colaborari cu David Guetta – "Stay", 87 de milioane de stream-uri pe Spotify si cu Young Adz – "All Of My Love".

 

Un produs Blogger.