Justin Bieber a lansat albumul "Justice", al saselea material din cariera


Albumul "Justice" include hituri precum "Holy" (feat. Chance The Rapper), "Lonely" (feat. Benny Blanco), "Anyone" si "Hold On", piese care impreuna au peste 2 miliarde de ascultari si care se regasesc in topurile radio din lumea intreaga. 

 

Totodata, pe material mai regasim piesa "Peaches", feat. Giveon si Daniel Caesar, dar si colaborari surpriza cu The Kid LAROI, Dominic Fike, Khalid, Beam si Burna Boy.


Odata cu lansarea albumului, Justin Bieber a lansat si videoclipul piesei "Peaches", regizat de catre Colin Tilley, pe care il puteti urmari aici: https://www.youtube.com/watch?v=tQ0yjYUFKAE


Campania de promovare a albumului a fost sustinuta de numeroae concerte live, precum concertul de Revelion sustinut de T-Mobile, concertul live de pe TikTok "Journals Live", concertul pentru Spotify, dar si performance-uri la diferite gale de premii: Nickelodeon Kids' Choice Awards, The American Music Awards, The People's Choice Awards si altele.


Pentru a promova tema albumului, Justin a facut echipa cu Propeller, o platforma digitala care isi dedica activitatea pentru a sprijini dreptatea și vindecarea în acțiune.

Organizatiile nonguvernamentale care fac parte din campanie sunt Alexandria House, Anti-Recidivism Coalition, Baby2Baby, The Compton Pledge, Equal Justice Initiative, Lift Communities, Poor People's Campaign, Self Help Graphics & Art, The King Center si This Is About Humanity.

 

Justin isi continua drumul in a deveni unul dintre cei mai mari artisti din istorie, acumuland in timpul carierei peste 75 milioane de stream-uri, peste 70 milioane de albume vandute, fiind si artistul cu cei mai multi abonati pe YouTube (peste 60 milioane), dar si artistul cu cei mai multi ascultatori lunar pe Spotify (peste 65 milioane).


Tracklist: 

2 Much

Deserve You

As I Am feat. Khalid

Off My Face

Holy feat. Chance The Rapper

Unstable feat. The Kid LAROI

Interlude

Die For You feat. Dominic Fike

Hold On

Somebody

Ghost

Peaches feat. Daniel Caesar and Giveon

Love You Different feat. BEAM

Loved By You feat. Burna Boy

Anyone

Lonely w/ benny blanco


Un produs Blogger.