Reguli de acces la Winners Open 2021

Având în vedere ultimele reglementări în vigoare la nivel național privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, la turneul Winners Open pot participa:

  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test CERTIFICAT antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore
  • persoanele care fac dovada că se află în perioada cuprinsă între ziua 15-180 ulterior confirmării infectării cu SARS-CoV-2
  • dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 (cu 10 zile trecute de la finalizarea schemei complete de vaccinare)

Documente suplimentare necesare la intrare în baza sportivă:

  • act de identitate
  • bilet (tiparit sau in format electronic)

Acces minori

Copiii cu vârsta de până la 3 ani nu au nevoie de bilet, dacă sunt tinuți în brațe de un adult

Copiii cu vârsta mai mare de 3 ani au nevoie de bilet de acces și trebuie să îndeplinească una dintre cele 4 condiții menționate mai sus

! IMPORTANT: ESTE INTERZISĂ INTRAREA LA TURNEU CU URMĂTOARELE OBIECTE:

* Droguri;
* Sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante);
* Ghiozdane sau borsete mai mari de 29cm x 21cm x 12cm;
* Mâncare sau băuturi;
* Lasere;
* Cuțite, arme, obiecte contondente;
* Animale;
* Umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor);
* Materiale inflamabile sau explozive;
* Aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR
* Orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți sau jucători

Este interzisă intrarea cu mașina, role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri, cât și cu alte dispozitive de acest gen în Zona Turneului. 

TELEFOANE MOBILE, TABLETE

NU este permisă utilizarea telefoanelor mobile în apropierea terenurilor de tenis în timpul meciurilor. Participanții sunt rugați să oprească sau să seteze pe modul silențios toate telefoanele mobile în timpul meciurilor.

ESTE PERMIS accesul cu:

☑ Aparate de fotografiat compacte;
☑ Brichete.
☑ Camere GoPro
☑ Selfie stick-uri (de dimensiuni mici și din materiale ușoare)
☑ Baterii externe
☑ Medicamente;
☑ Insulină;
☑ Picături – uz medicinal;
☑ Spray inhalator pentru astm;

Orice produse de uz medicinal sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și cu maxim o doză zilnică.

MIȘCAREA ÎN TIMPUL MECIURILOR

Mișcarea spectatorilor este limitată doar la pauzele în joc (adică schimbarea terenului, pauza dintre seturi și între meciuri).

Niciun deținător de bilet sau persoană acreditată nu poate colecta, transmite, publica continuu din apropierea terenurilor de tenis scorul meciurilor sau date statistice aferente în timpul meciului (de la începutul meciului până la încheierea acestuia inclusiv pentru orice reclame, pariuri sau jocuri de noroc).

Este interzisă utilizarea continuă a computerelor laptop sau a altor dispozitive electronice portabile în zona spectatorilor sau a terenurilor de joc ale Turneului. Furnizorii de servicii media ai Turneului acreditați corespunzător și personalul turneului sunt exceptați de la acestă prevedere atunci când dispozitivele electronice sunt folosite în îndeplinirea atribuțiilor lor. 

Nu este permis accesul persoanelor neautorizate în zonele terenurilor de joc sau în alte zone cu accesul restricționat. Participanții au obligația să se abțină de la toate acțiunile, declarațiile sau comportamentul de natură a pune în pericol viața, sănătatea sau integritatea fizică a altor persoane sau care pot încălca drepturile personale ale acestora. 

Este interzisă orice formă de activitate economică, comercială sau publicitară în Zona Turneului fără permisiunea prealabilă scrisă a Organizatorului. 

Participanții sunt obligați, ca în Zona Turneului, să respecte și să nu deterioreze sau distrugă mediul înconjurător, spațiile verzi și construcțiile fiind exclusiv răspunzători pentru prejudiciile cauzate. Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui Participant în incinta Locației Turneului total sau parțial sau de a invita Participantul să părăsească incinta în cazul încălcării Regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România.


Sursa foto: www.winnersopen.ro

Un produs Blogger.