Becky Hill a lansat albumul "Only Honest On The Weekend"

 

Becky Hill lanseaza albumul "Only Honest On The Weekend",  material care include colaborari cu artiști precum 220 Kid, Banx & Ranx, David Guetta, Shift K3Y, S1mba, Sigala și Topic. Becky a compus toate piesele de pe album și a lucrat la producția lor împreună cu o gamă largă de producători de la Lost Boy și Billen Ted până la MK, MJ Cole și MNEK.

"Din primul moment in care am cunoscut-o pe Becky si am descoperit cat de talentata este, in urma cu 10 ani, am stiut instant ca este exceptionala. E minunat sa descopar cum creste. Este atat fanul muzicii pop, cat si al muzicii dance si felul in care a reusit sa le uneasca pe cele doua genuri in a-si crea propriul stil si sound, este magnific. De asemenea, ma bucur sa descopar si cum a evoluat ca si compozitor. Am scris numeroase melodii impreuna si trebuie sa recunosc ca, pe langa vocea impresionanta, este si foarte talentata la compozitie." - a declarat MNEK

"Statistic, Becky este una dintre cele mai de succes artiste alaturi de care am produs melodii si asta inseamna parte din testamentul talentului sau. Abilitatea sa de a avea obiective mari, de a identifica hook-uri catchy si vocea perfecta ma fac sa declar mereu ca ea este regina Becky Hill" - Mista Jam. 

"Becky Hill este un pachet complet - un compozitor talentat si o voce stralucita. Ador pasiunea sa pentru muzica, dar si dorinta de a invata mereu. Vedem cu totii ca a colaborat cu cele mai mari nume din muzica si a lansat piese care au devenit adevarate imnuri." - Sister Bliss. 

"Personal cred ca Becky este una dintre cele mai bune voci din industria muzicala. Vocea sa si talentul de compozitor se potrivesc perfect cu muzica dance actuala si va fi greu ca cineva sa o copieze." - MK. 

Materialul "Only Honest On The Weekend" este prezentat dupa „Get To Know", din 2019, o colecție de 13 piese lansate de Becky sau pe care Becky le-a scris și pe care a cântat în colaborare. „Get To Know" are acum certificarea de aur, după ce a fost confirmat de către Official Charts drept unul dintre primele 5 albume cu cele mai multe stream-uri ale unei artiste britanice, în 2020 și a ajuns pe locul 16 în Billboard Dance/Electronic Albums Chart, în S.U.A.

În plus față de lansarea albumului Only Honest On The Weekend, vara aceasta Becky va cânta la mai multe festivaluri (incluzând Reading & Leeds Festival, TRNSMT și Isle of Wight Festival), înainte de a-și începăe turneul ei în UK & Irlanda la toamnă. 

Cu o iscusință indubitabilă de a scrie hit-uri pop și cu o reputație drept pionieră a muzicii electronice, Becky Hill este unul dintre cei mai ascultați artiști britanci ai momentului. După ce a scris și a lansat douaprezece single-uri care au ajuns în top 40 UK Official Singles Chart, (incluzând două single-uri care au ajuns în top 10, un hit care a fost pe locul 1 și nouă single-uri care au primit platină), Becky a adunat până în prezent peste 2 miliarde de stream-uri doar pe Spotify și 1 miliard de stream-uri în U.K. Ea are peste 14 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, si a fost numită a doua artistă britanică cu cele mai multe stream-uri pe Spotify U.K., atât în 2019, cât și în 2020. 

Cu sunetul său distinctiv, combinând versuri emoționale cu un sound pozitiv, Topic s-a făcut remarcat încă de la început. „Breaking Me", cu A7S, a devenit unul dintre cele mai mari single-uri din 2020, adunând peste 1,8 miliarde de ascultari si a ajuns pe locul 1, la radioul dance din SUA - Mediabase, iTunes și în topul Global 200 Shazam. Piesa a primit certificări în 28 de țări din întreaga lume, dar si o nominalizare la Billboard Music Award pentru Top Dance / Electronic Song.


Tracklist ONLY HONEST ON THE WEEKEND:

 

1. I Got You 

2. Last Time

3. Make It Hard To Love You

4. Better Off Without You (ft. Shift K3Y)

5. Remember (&David Guetta)

6. Perfect People

7. My Heart Goes (La Di Da)  (ft. Topic)

8. Could Be My Somebody  (ft. S1mba)

9. Business  (ft. Ella Eyre)

10. Waiting Not Looking 

11.Distance

12. Lessons  (ft. Banx & Ranx)

13. Heaven On My Mind (with Sigala)

14. Is Anybody There 

15. Through The Night (ft. 220 Kid)

 

Un produs Blogger.