Carla's Dreams x INNA x Irina Rimes x The Motans - Aici

 

Colaborarea verii din muzica românească a sosit. Carla's Dreams, INNA, Irina Rimes și The Motans și-au unit vocile pentru "Aici", o piesă plină de optimism. Te invităm să urmărești videoclipul.


"Aici" este compusă de cei patru artiști împreună cu Marcel Botezan și Sebastian Barac. Melodia vorbește despre lucrurile aparent simple, dar care reprezintă esența vieții: experiențe memorabile, zâmbete și iubiri, visuri, oamenii și călătorii. Mesajul pozitiv al piesei este accentuat de un videoclip dinamic și colorat regizat de Bogdan Păun. 


Carla's Dreams au apărut în industria muzicală în 2012, și de atunci nimeni nu-i poate întrece de câte ori lansează un hit. Artiștii din Republica Moldova se bucură de un success imens in continuă ascensiune din partea publicului român și nu numai.


INNA este unul dintre cei mai iubiți artiști români, cu o carieră internațională ce include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull și Farina. Printre piesele ce s-au auzit peste granițele țării se numără "Ruleta", "Sun is Up", "Hot", "Cola Song" și "Iguana".


Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, "Visele", a lansat-o în industria muzicală, i-a adus titlul pentru debutul anului trecut şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Industria muzicală românească a fost cucerită de piesele pe care Irina le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei (Inna, Antonia, Alina Eremia sau Raluka).


Piesele The Motans sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate de fanii români, motiv pentru care aproape cu fiecare lansare artistul a ajuns în topurile celor mai ascultați artiști ai momentului. Printre cele mai cunoscute lansări ale artistului se numără și "Povestea unui naufragiat", "JACKPOT", "Versus" sau "August".


Un produs Blogger.