Winners Open WTA250 - Castigatoarele finalei de dubluNatela Dzalamidze (Rusia) și Kaja Juvan (Slovenia) sunt campioanele de dublu ale Winners Open 2021! Cele două le-au învins pe Mayar Sherif (Egipt) și Katarzyna Piter (6-3, 6-4) și au câștigat trofeul de la Cluj și premiul total de 10.300 USD.


Mayar Sherif continuă să scrie istorie pentru țara pe care o reprezintă și s-a calificat și în finala de simplu, după ce a învins-o pe Mihaela Buzărnescu (7-6, 6-4), chiar dacă a jucat împotriva favoritei publicului.


Mayar Sherif: Oamenii din tribune mi-au dat energie de fapt, când o susțineau; mi-au dat energie să continui. Înțeleg că trebuie să o susțină pentru că ea (Mihaela Buzărnescu) este de aici. Așadar, mi-au dat energie să trec mai departe și să continui. M-am gândit la cât de important este să fiu în finală pentru țara mea și pentru mine, așa că am continuat.
În marea finală Winners Open WTA250, Mayar Sherif o va întâlni pe favorita numărul 1 a turneului, Andrea Petkovic, care care a învins-o pe Aleksandra Krunic (6-4, 6-2).

Andrea Petkovic: Aleksandra (Krunic) e o jucătoare foarte bună, dar și o persoană foarte drăguță și talentată. A trebuit să fiu agresivă, să fiu atentă la scurtele ei și cred că am făcut un meci mult mai bun decât ieri. Nu am mai jucat până acum cu Mayar, ne-am mai antrenat împreună în prima mea zi la Cluj, dar îmi doresc doar să mă recuperez și să mă odihnesc pentru finala de mâine.

Un produs Blogger.