MATTEO BOCELLI îşi prezintă primul single solo - "Solo"

 

Matteo cântă cu pasiune și claritate despre romantismul pierdut, creând o nouă cale și golul simțit atunci când o persoană iubită este doar de neatins.


Videoclipul este bogat în simbolism și frumusețea naturală a maiestuoșilor munți Dolomiți, situați în nord-estul Italiei. A fost regizat de Gaetano Morbioli, care a regizat și videoclipul oficial pentru „Fall On Me", un duet intre Matteo si tatăl său, legenda operei, Andrea Bocelli. 


Matteo Bocelli, care a absolvit Conservatorul din Lucca (Toscana), a declarat: „În ultimii trei ani, Capitol Records mi-a oferit o ocazie rară - să am timp, să studiez, să scriu muzică nouă, să repet. Sunt foarte mândru că pot lansa această primă melodie."

 

O mare parte din lume l-a auzit pentru prima dată pe Matteo pe cantecul „Fall on Me", piesa engleză / italiană pe care a co-scris-o pentru aclamatul album din 2018 al tatalui sau. Piesa, care a adunat aproape 300 de milioane de streamuri, a fost o introducere puternică in muzica internationala, dar călătoria muzicală a lui Matteo a început de când era copil.


La șase ani, învăța pianul, iar la 18 ani a debutat pe scenă pentru a cânta Verdi la Colosseumul din Roma. Cântă cu o puritate a expresiei care pare înnăscută, cu carismă și claritate a scopului.

Un produs Blogger.