SAM FENDER lanseaza single-ul „GET YOU DOWN”


"Get You Down" este a treia piesa de pe urmatorul album al artistului - "Seventeen Going Under", care va fi lansat pe 8 octombrie. 

 

Urmând revenirea lui Sam cu primul single plin de energie, care dă și titlul albumului, „Seventeen Going Under", „Get You Down" se lansează ca o rachetă către inima publicului, având în vedere că Sam s-a inspirat din experiențele proprii la compunerea acestei piese. Este un preview fascinant și energic al unuia dintre cele mai asteptate albume din acest an.

  

Întregul album vorbește despre creștere și probleme cu încrederea de sine pe care le porți după tine în viața de adult, acest cântec în particular relatează cum nesiguranța mi-a afectat relațiile. Cu siguranță, este una dintre cele mai personale piese", declara Sam Fender.

  

Chiar dacă „Seventeen Going Under" este un album mult mai personal față de „Hypersonic Missiles", nu a pierdut nimic din spiritul acut de observație a lui Sam. Este un album curajos, care sfidează normele și care inspiră pe toți cei care îl ascultă. Sam își transformă experiențele proprii în artă. Aceste piese uimitoare sunt scrise din inimă și pentru inimile oamenilor.


Un produs Blogger.