EXCLUSIV. Ștefan Bănică lansează piesa „4 zile”

„4 ZILE" este cel mai nou single care poartă amprenta inconfundabilă a lui Ștefan Bănică, muzica, versurile și producția piesei aparținându-i artistului.

În noul meu cântec, „4 Zile", regăsim eterna poveste dintre ea și el, în care viața celor doi se schimbă efectiv în 4 zile. Refrenul spune așa: „Luni ne-am întâlnit / Marți ne-am logodit / Miercuri ne-am certat/ Însă joi i-am dat inelul și ne-am luat". Sper să vă placă piesa și s-o fredonați alături de mine, atât pe YouTube, unde găsiți un lyric video, cât și în turneul din luna aprilie." – a declarat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică este singurul artist român care susține anual două producții muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: celebrele concerte de Crăciun (20 ani de existență) și concertele din luna martie (12 ani). Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, reprezentând un adevărat brand în showbiz-ul din România.

Un produs Blogger.