Ella Mai a lansat albumul "Heart On My Sleeve"


Ella Mai a lansat albumul "Heart On My Sleeve". Cântăreața spune că și-a „vărsat toată inima în acest proiect, mai mult decât oricând". 


Scena R&B continuă să se încălzească și Ella Mai a ridicat temperatura cu cel mai recent material discografic al ei. Cântăreața britanică, câștigătoare a unui Grammy, a revenit cu "Heart on My Sleeve", despre care spune: „Sunt prea încântată de această călătorie!" 


"Heart on My Sleeve" prezintă colaborări cu Latto, Roddy Ricch și Lucky Daye, iar într-un interviu recent cu Nadeska de la R&B Now Radio pe Apple Music, Ella Mai a explicat relația ei de lucru cu Lucky: „Îl cunosc pe Lucky de ani de zile, de când am început să ies în L.A. și să compun", a spus ea. „Înainte de a semna cu Mustard și să facem EP-urile, vorbeam mereu cu Lucky. Da. Deci, îl cunosc pe Lucky de multă vreme. Și îmi amintesc că aveam mereu conversații cu el și că nu era sigur dacă chiar își dorea să facă muzică în continuare pentru că face muzică de mult timp... Este una dintre vocile mele preferate din R&B". 

Tracklist 

1. Trying 

2. Not Another Love Song 

3. Didn't Say ft. Latto 

4. Break My Heart 

5. Fallen Angel 

6. How ft. Roddy Ricch 

7. Pieces 

8. DFMU 

9. Hide 

10. Power of a Woman 

11. A Mess ft. Lucky Daye 

12. Feels Like 

13. Leave You Alone 

14. Sink or Swim 

15. Fading Out 


Un produs Blogger.