Black Eyed Peas, Shakira și David Guetta lansează piesa "Don't You Worry"


Black Eyed Peas, Shakira și David Guetta ne poartă într-o călătorie cosmică cu noua lor piesă "Don't You Worry". Compusă de will.i.am, Shakira, David Guetta împreună cu Toby Green, Mike Hawkins, Johnny Goldstein, Giorgio Tuinfort, melodia are un mesaj optimist și încurajator. Versurile sunt acompaniate de o muzică antrenantă, ce te face să te ridici de pe scaun și să dansezi.

"Don't You Worry" este însoțită de un videoclip regizat de Director X. Clipul pare rupt dintr-un film SF, în care vedem nave spațiale, extratereștrii și costumații spectaculoase.

Incluși în "Hot 100 Artist of The Decade" de Billboard, Black Eyed Peas sunt al doilea cel mai bine vândut artist/grup din toate timpurile în clasamentul de download, conform companiei de cercetare Nielsen. Americanii au în palmares 6 premii GRAMMY, au vândut peste 35 de milioane de albume și 120 de milioane de single-uri în întreaga lume și sunt una dintre cele mai iubite trupe din lume. Artiștii revin în România în această vară cu ocazia Neversea 2022.

Un produs Blogger.