Calum Scott a lansat albumul "Bridges"

 

Calum Scott a lansat albumul "Bridges". Acesta este al doilea proiect al lui Calum Scott, fiind cea mai sinceră și captivantă lucrare de până acum a cântărețului/compozitorului care a vândut mai multe discuri de platină.


Într-o evoluție dinamică a albumului său de debut "Only Human" – o lansare din 2018 care a ajuns pe locul 1 în topul albumelor Apple Music în peste 20 de țări de pe glob – "Bridges" îl găsește pe Calum lucrând cu producători de top, cum ar fi Greg Kurstin (Paul McCartney, Elton John, Adele) și împingându-și compozițiile în direcții noi și îndrăznețe.


După turnee în toată lumea, am văzut cum oamenii au fost afectați de muzica mea, mi-am dat seama cât de important este pentru mine să continui să scriu dintr-un loc foarte sincer", spune Calum. „Am învățat că pot să suport lucrurile dureroase prin care am trecut, apoi să creez ceva frumos care îi ajută pe oameni să-și proceseze sentimentele, să ia măsuri, să devină mai plini de compasiune și înțelegere față de ceilalți sau doar să evadeze din lume pentru o vreme. Pentru mine, acest nou album înseamnă să împărtășesc lucruri pe care nu le-am mai împărtășit până acum și să fac salturi care uneori par terifiante, cu speranța că va aduce ceva inspirație sau liniștire oricui are nevoie de ea."


În timp ce "Bridges" călătorește uneori pe un teren greoi din punct de vedere emoțional – aruncând lumină asupra unor probleme atât de complexe precum sănătatea mintală, stima de sine și pierderea – „Heaven" apare ca un moment de fericire pură în timp ce Calum vorbește despre puterea sublimă de a se preda iubirii. Regizat de Lewis Cater (Emeli Sandé, Cavetown), videoclipul pentru „Heaven" îl găsește pe Calum așezat pe bancheta din spate a unui Lyft, privind pe fereastră în timp ce cutreieră străzile din Los Angeles. Din acel punct de vedere, el realizează o serie de scene care surprind spiritul de dragoste nestăpânită al cântecului: două femei care se întâlnesc la o cafenea pentru prima lor întâlnire, un cuplu mai în vârstă care merge prin oraș cu o motocicletă, o mireasă proaspăt căsătorită și mirele iau masa într-un local fast-food în rochie și smoking.


Alături de „Heaven", "Bridges" include single-urile lansate anterior „Biblical", „Rise" și „If You Ever Change Your Mind". În plus, albumul conține cover-ul profund empatic al piesei din 2015 a artistului scoțian Greg Holden „Boys in the Street".


Pentru Calum, unul dintre cele mai palpitante aspecte ale lansării lui "Bridges" este oportunitatea de a-și interpreta melodiile live, începând cu turneul său de vară din America de Nord. „Să privesc și să-i văd pe toți conectându-se cu aceste melodii pe care le-am scris în cele mai tragice sau frumoase momente este cel mai apropiat lucru pe care îl voi obține vreodată", spune Calum. „Nu se oprește niciodată să mă inspire să fiu cât se poate de real și sincer în muzica mea."

Un produs Blogger.