Lidia Buble și artista dominicană Mabel Yeah lansează piesa „Por Amor"

 

Artista începe noul sezon cu a treia piesă internațională, după debutul single-ului „Margarita" și hitul „La Luna", care a făcut peste 27 de milioane de vizualizări pe Youtube și 3 milioane de stream-uri pe Spotify.

Cel mai recent single al ei, „Por Amor", este despre dragoste, cu versuri în limbile engleză și spaniolă, cu un sound proaspăt, exotic. Mai mult, „Por Amor" este o colaborare cu artista dominicană Mabel Yeah și este scrisă de Felix Popescu împreună cu Harvis Cuni Padron (Trump Beats), Mabel Yeah și Alin Onoiu (SMAX).

Sunt foarte încântată de această nouă colaborare cu Lidia Buble și Cat Music. Iubesc esența și stilul ei, iar unul dintre lucrurile mele preferate la această colaborare stă în faptul că amândouă avem stiluri diferite, iar din partea mea vine urbanul. Sunt foarte încântată să fac parte din această colaborare între România și Venezuela. Știu că ascultătorilor le va plăcea foarte mult această piesă în care ambele culturi se unesc!", povestește Mabel Yeah despre single-ul „Por Amor".

Lidia Buble și-a lansat prima piesă când avea doar 21 de ani. După „Kamelia", care a generat peste 92 de milioane de vizualizări pe YouTube, urmat de „Noi simtim la fel", alături de Adi Sîna, devenind astfel unul dintre cele mai cunoscute hituri ale sale pe care le-a lansat vreodată, după care au urmat „Le-am spus și fetelor", „Mi-e bine", „Sub apă", „Cămașa", „Lacătul și femeia" și „Cu ochii ăia verzi". De ziua internațională a femeii, Lidia Buble a surprins publicul cu un nou look și o piesă cu o încărcătură emoțională puternică, ce poartă numele de „Draga mea". Acestea sunt doar o parte din melodiile ei cele mai iubite, care au adunat peste 900 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Mabel Yeah este una dintre cele mai cool și mai energici artiști de pe scena muzicală din Venezuela și a fost întotdeauna pasionată de muzică. Artista a colaborat cu Omar Koonze pentru la „Vivo Mi Camino", apoi au urmat piese precum „Imaginadome", „No Volveras", „Dame un Beso" și „Complicado". Mabel a lansat single-ul „Oscuridad" împreună cu Annybell și Dani Barranco, urmat de „Trabajo", primul single lansat alături de label-ul Cat Music Latin.


Un produs Blogger.