Sam Fender a lansat single-ul "Wild Grey Ocean"

 

Sam Fender a lansat single-ul "Wild Grey Ocean". Este prima dintre cele două piese noi incluse în viitoarea ediție deluxe a lui Seventeen Going Under.

Piesa a fost înregistrată în timpul sesiunilor originale de album. La fel ca mare parte din materialul de pe disc, este o piesă care reflectă momente și amintiri din anii adolescenței lui Sam.

„Seventeen Going Under – Live Deluxe Edition" și „Live From Finsbury Park" vor fi lansate pe 9 decembrie.

Seventeen Going Under a fost lansat inițial pe 8 octombrie 2021. A debutat pe locul 1 în Marea Britanie, după un val de apreciere a criticilor, și a creat douăsprezece luni extraordinare pentru unul dintre cei mai buni compozitori britanici, câștigându-i lui Sam un al doilea premiu BRIT pentru Cel Mai Bun Rock / Alternative Act, două premii NME, un prestigios premiu Ivor Novello pentru compoziție și prima nominalizare a lui Sam la Mercury Prize.

În iunie 2023, Sam afișează două nopți la St. James' Park cu o capacitate de peste 55.000 din Newcastle. Concerte noi în Belfast și Dublin sunt, de asemenea, în vânzare acum pentru vara viitoare.

„Live From Finsbury Park" surprinde performanța sclipitoare a lui Sam în fața a 45.000 de fani la începutul acestei veri la Londra. Fiind cel mai mare spectacol al lui Sam până în prezent și imediat după spectacolul său de la Festivalul de la Glastonbury, spectacolul din Finsbury Park a dat dovadă a celor douăsprezece luni incredibile pentru un artist a cărui ascensiune a fost fulgerătoare.


Seventeen Going Under Live Deluxe (CD 1):

Seventeen Going Under

Getting Started

Aye

Get You Down

Long Way Off

Spit of You

Last to Make It Home

The Leveller

Mantra

Paradigms

The Dying Light

Better of Me

Pretending That You're Dead

Angel In Lothian

Good Company (Live)

Poltergeists

Howdon Aldi Death Queue

The Kitchen (Live)

Alright

Wild Grey Ocean

Little Bull Of Blithe

 

Live From Finsbury Park (CD 2):

Will We Talk?

Getting Started

Dead Boys

Mantra

Better Of Me

The Borders

Spice

Howdon Aldi Death Queue

Get You Down

Spit Of You

Alright

Play God

The Dying Light

Saturday

Seventeen Going Under

Hypersonic Missiles


Un produs Blogger.