DESPRE MUZZIX.RO

Muzzix.RO colaboreaza pe baza de PARTENERIAT cu Sony Music si mai multe trusturi media din Romania. Informatiile de pe acest blog provin din surse proprii sau diverse agentii online de stiri.

DREPTUL LA IMAGINE

In cazul in care constatati ca un articol publicat pe MUZZIX.RO va afecteaza imaginea sau statutul de persoana publica/persoana standard in mod direct sau indirect, ori drepturile de autor nu sunt respectate, va rugam sa ne contactati la contact@muzzix.ro pentru a remedia situatia imediat.

COPYRIGHT

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Muzzix.RO

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Muzzix.RO prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

TEHNIC

Daca intampinati probleme de ordin tehnic, va rugam sa ne contactati la adresa de mail: tehnic@muzzix.ro
Un produs Blogger.