Exclusiv: Louis Tomlinson, dat afara de la Doncaster

L-au dat afara pentru ca a fumat un joint! Visul de fotbalist la echipa Doncaster s-a terminat?


Nu se poate cu de toate! Celebritatea il costa scump pe tanarul Louis Tomlinson, dupa ce a fost filmat fumand un joint care continea drog de slaba calitate. Materialul video a facut ocolul lumii si a ajuns la clubul sportiv unde acesta evolua din luna mai a anului trecut. 

Contractul va fi  reziliat fara drept de apel, conform unor surse, in urma scandalului in care este implicat artistul. Mai mult, pe site-ul oficial al clubului sportiv, Louis a "disparut" de azi dimineata de la sectiunea jucatori. 


Sefii echipei Doncaster care a retrogradat in liga 3 sunt rezervati in privinta viitorului artistului-jucator, acestia spunand ca Louis trebuie sa se decida daca va juca fotbal de performanta sau amatoricesc. In cazul in care va alege fotbalul de performanta, tanarul trebuie sa renunte la muzica, deoarece un fobalist profesionist nu poate fi noaptea in turnee si ziua pe terenul de fotbal. 

update: Artistul urmeaza sa fie informat de decizia clubului la care a evoluat de catre managerul echipei Doncaster

update: Simon Cowell sare in apararea lui Louis: "Este tanar. Nu cred ca merita pedepsit asa dur. Alti jucatori profesionisti s-au dopat inainte de mondiale si inca sunt pe teren!"

update: O alta varianta circula cum ca Louis va fi suspendat un sezon, insa poate fi mentinut la echipa.
Un produs Blogger.