HOT: Anda Adam ne da o lectie de putere feminina

Anda Adam a lansat imnul femeilor puternice si independente - "Poate Fata"


Compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production, Poate Fata este un adevarat imn al femeilor puternice si independente.

Videoclipul, regizat de Florin Botea (Rival Film), reuseste sa transmita exact imaginea cu care Anda si-a sedus ani la rand publicul si a cucerit top-urile: look-ul sexy, atitudinea efervescenta si in acelasi timp extrem de provocatoare, toate facand din Poate Fata hit-ul verii 2014.

Actiunea are loc intr-o fosta platforma industriala unde o regasim pe artista la volanul unui superb Ferrari negru. Langa Anda isi fac aparitia o serie de dansatoare sexy cu zambete sfidatoare alaturi de care se distreaza calarind un taur mecanic. Cadrele se succed intr-o maniera spectaculoasa, iar Anda ne este prezentata in diferite tinute inedite.
"Poate Fata a fost mereu motto-ul meu iar acum l-am pus pe muzica (multumesc lui Smiley pentru asta). Sloganul mi-a ghidat intreaga existenta si ma reprezinta in totalitate. Cred ca fetele nu ar trebui sa se teama sa fie puternice, dar in acelasi timp delicate si feminine. Eu cred in ambitie, in increderea in sine, in multa munca si pasiune. O femeie puternica va sti mereu sa isi ajute partenerul si sa il protejeze, fara a ii leza orgoliul.", spune cantareata.
Un produs Blogger.