SUMMER SENSATION: Doddy & Lora - Bine Mersi

Doddy si Lora au lansat un single de vara pentru publicul tanar: "Bine Mersi" - 2014 Summer Sensation


Videoclipul plin de culoare surprinde povestea de dragoste dintre cele doua personaje interpretate de Doddy si Lora. La filmari au participat, pe langa cei doi, si restul gastii Scandalos Music: Puya, Vescan, Mahia Beldo, DJ Wicked - DJ-ul lui Puya si DJ Amy - DJ-ul lui Vescan.

Filmarile au avut loc in cartierul rezidential Cosmopolis, iar de regia videoclipului s-au ocupat Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production.
"Este una dintre piesele mele de suflet, e inspirata dintr-o intampare reala gen 'dragoste la prima vedere', iar Lora este "cireasa de pe tort". 'Bine Mersi' se va auzi peste tot vara asta", a spus Doddy.
"Dupa colaborarile cu Puya si Baboi, sunt foarte incantata de piesa cu Doddy, unul dintre cei mai talentati rapperi din Romania. 'Bine mersi' este un single de vara, reggae, despre dragoste la prima vedere. Ne-am distrat pe cinste la filmarea videoclipului, desi ploaia ne-a cam dat batai de cap. Am avut parte de culoare, energie si buna dispozitie, abia astept sa vedeti clipul", l-a completat Lora.
Un produs Blogger.