ANLORA lanseaza “Hard On You (A Paris)”, feat Dj Project

Direct din Franta, ANLORA lanseaza "Hard On You (A Paris)", feat Dj Project


O prezenta spectaculoasa in industria muzicala, ANLORA face inconjurul lumii cu single-ul "Hard On You (A Paris). Cu versuri in limba engleza si franceza, piesa beneficiaza de o dubla lansare, atat in Romania, cat si la nivel international, prin intermediul Sony Music.

Compusa de catre Kazibo Music, "Hard On You (A Paris)" este o piesa la care Alex Pelin, Ovidiu Baciu si Gino Manzotti au lucrat luni de zile pana s-a ajuns la aceasta forma, in care se combina perfect accentul frantuzesc cu limba engleza. Videoclipul de imagine este regizat de catre Bogdan Zaharescu, iar ANLORA aduce o nota fresh si exotica unui proiect de renume din muzica romaneasca.

Nascuta in Franta, Anlora si-a petrecut copilaria in Anglia, unde a facut parte dintr-un cor si in Camerun, unde a jucat in numeroase piese de teatru. Intre muzica, dans si cursuri de teatru, Anlora combina cariera muzicala cu studiile economice, la o universitate din Bucuresti. Pasiunea pentru muzica a mostenit-o de la bunica sa din Romania, de care este foarte apropiata.

Un produs Blogger.