Dj Jonnessey & Aner lanseaza “Inima Mea”

Dj Jonnessey & Aner – Inima mea, cea mai nouă producție, marca Mango Records, se lansează azi



“Inima mea” e o piesă dinamică, cu ritm de vară și cu un measaj de dragoste inspirat din viața reală. Muzica este semnată de Dorian Oswin, iar la partea de text, producatorul a colaborat cu Aner.

Pe Dj Jonnessey și pe Aner îi leagă o prietenie de 13 ani, iar de câțiva ani, cei doi au început să lucreze împreună, chimia dintre ei, pe plan muzical, fiind foarte puternică.

“În urma cu ceva vreme, am auzit un demo al piesei, la întâlnirea cu echipa Mango Records, și am zis “wow! Asta e!” E o piesă de vară cu un mesaj puternic de dragoste, transmis către public, perfect, de vocea inconfundabilă a lui Aner.
Eu și Aner ne cunoaștem din 2001, am lucrat mult timp în paralel, în proiecte diferite, iar de 7 ani ne-am unit forțele. Eu cautam un solist bun, iar el cauta un DJ bun, așa că, n-a mai fost decât un pas până să începem să lucrăm împreună. Acum totul merge ca pe roate, pentru că, în primul rând suntem prieteni, apoi colegi și gândim la fel. :)” ne-a spus Dj Jonnessey.
Noua piesă “Inima mea”, se bucură și de un videoclip filmat in Cluj, timp de două zile, în câteva locații diferite.

“Între mine și noul single a fost dragoste la prima ascultare! Cu siguranță mulți se vor regăsi în povestea piesei, pentru că are un mesaj simplu și sincer.
Ne bucurăm că am filmat și clipul pentru “Inima mea”. A fost o atmosferă super faină! Am râs, ne-am distrat, dar am și muncit mult.  Trebuie să recunosc că mi-a fost "greu" să-mi joc rolul din clip, cu Jonnessey în preajmă! E mereu pus pe glume... Și are glume bune! :)” ne-a spus Aner.

Un produs Blogger.