Mellina & Vescan canta despre "Poza de album"

Mellina & Vescan prezinta o poveste impresionanta de viata, datorita incarcaturii emotionale pe care o transmit prin versurile noului single, "Poza de album"



Poza de album reprezinta un inceput de cariera muzicala in forta pentru Mellina. Mango Records pariaza pe frumoasa artista, pentru care pregateste o multime de lucruri pe plan profesional, impreuna cu prietenii de la MusicExpertCompany.
"Piesa Poza de Album este o piesa foarte speciala pentru mine, asta pentru ca marcheaza debutul meu ca artist al casei de discuri Mango Records si, totodata, o colaborare cu un artist pe care il apreciez foarte, foarte mult, Vescan! Este o piesa care cu siguranta va impresiona publicul!" ne-a spus Mellina.
Single-ul este produs in studioul Mango Records de Dorian Oswin, cel care a semnat si alte piese de succes, printre care se numara si No Lies (Pitt Leffer), iar in calitate de coautor, Dorian are in portofoliul sau super hituri precum My Passion (Akcent), Love in Brasil (Andreea Banica) sau I'm Sorry (Akcent). 
"Piesa asta e altfel decat v-am obisnuit in ultimul an, e o poveste de viata pusa pe note. Sunt incantat de aceasta colaborare, vocea Mellinei transmite foarte multa emotie iar Dorian este un producator foarte fresh! Ne-am inteles de parca ne cunoastem de o viata." a declarat Vescan.
Un produs Blogger.