"Miroase a vara" - Kio feat. What's UP

What's Up il ia pe Kio in "Taxi" si pleaca spre mare, la plimbare, printre "lalele, garofite, margarete".


Dupa hitul "Taxi", care a adunat aproape 10 milioane de vizualizari pe Youtube, What's Up colaboreaza cu Kio pentru single-ul "Miroase a vara", compus de catre cei doi artisti, alaturi de Marius Moga, Madalin Rosioru si Cristian Iordache.
"What's Up este primul artist lansat si promovat la deMoga Music si il felicit pentru evolutia lui fabuloasa, reusind in doar doi ani sa se impuna ca un artist de succes in showbiz, cu 5 hituri la activ, asa ca il sustin in toate demersurile de a lansa artisti la randul lui, sub marca OAIO Records", declara Marius Moga.
Pe langa beat-ul urban cu accente slow, "Miroase a vara" e fuziunea intre doua timbre vocale inedite - cel al lui Kio, pe care l-am ascultat alaturi de Andreea Banica in single-ul "Bumerang" si cel al lui What's Up. 

"Aveam 22 de ani cand am primit telefonul care ma anunta ca Marius Moga este interesat sa lucreze cu mine, imi aduc aminte ca am trait un soc, am simtit intr-o secunda ca depinde doar de mine sa fructific o asemenea sansa. Chiar daca fiecare intalnire cu Marius Moga imi creea o stare de agitatie si emotie, asemanatoare unui examen important de liceu, am continuat sa merg si sa compun alaturi de el. Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale pentru fiecare informatie primita in ultimii 3 ani. Marius MOGA mi-a schimbat viziunea fata de scrierea textelor, fata de producerea liniilor melodice, fata de finalizarea pieselor si, pentru asta, ii voi ramane recunoscator pe viata. Anul acesta mentorul meu, Marius, mi-a dat increderea necesara pentru a-mi indeplini un alt vis, si anume propria casa de productie OAIO Records", declara What's UP.
"Ma simt cu adevarat norocos, sunt primul artist din Romania care are sansa de a fi coprodus de Marius Moga si What's Up, in acelasi timp. Piesa "Miroase a vara"este continuarea a pieselor "K la meteo" si "Taxi". Daca in prima piesa se despart, in a doua se impaca, acum isi recunosc iubirea. Este o piesa de vara, plina de energie, in care ne-am pus tot sufletul. In continuare sper sa fiu pe masura asteptarilor lor si sa ajung sa continui si eu povestea. Le multumesc pentru incredere si sper ca publicul sa aprecieze munca mea", declara Kio.
Odata cu lansarea piesei "Miroase a vara", What's Up initiaza si un nou proiect – casa de productie "OAIO Records", care planuieste sa acopere partea UrbanPop a pietei muzicale.

"Primul artist semnat la OAIO este KIO, un baiat talentat pe care l-am cunoscut in vremea in care lansam "K la Meteo, pe atunci avea 18 ani si avea o voce de care m-am indragostit la prima auditie. Are un stil special de a scrie, de produce si se face imediat remarcat. Acum are aproape 20 de ani si promite multe, simt ca daca munceste ca si pana acum  o se devina un artist complex in urmatorii ani. Pe viitor ne dorim sa lansam piese la fel de pozitive precum MIROASE A VARA", adauga What's UP.
Un produs Blogger.