One Direction 'Where We Are' Concert Film

Harry Styles si One Direction vor arata tot ce s-a intamplat in backstage la concertul din Milano de anul trecut! Al doilea film din cariera 1D dezvaluie si mai multe secrete din viata lor.


11 si 12 octombrie 2014 este weekend-ul in care pustoaicele si tinerele din toata lumea vor merge la cinematograf sa vada noul film One Direction, al doilea din cariera lor. Daca primul film - One Direction: This is Us in 3D -  a vorbit despre primul turneu, aducand povesti de viata, imagini cu locurile unde au crescut baietii - Harry, Louis, Zayn, Liam si Niall - al doilea film vine cu imagini cu ei pe scena dar si acces nelimitat in backstage.

One Direction: Where We Are - The Concert Film va fi valabil numai pentru week-end-ul mentionat iar biletele vor fi puse in vanzare pe 28 iulie. Inregistrarile pentru acest film au avut loc la stadionul San Siro din Milano unde Styles si colegii sai au dat si niste interviuri mai personale despre viata lor.

Daca primul film a strans peste 60 de milioane de dolari si a devenit unul din cele mai tari filme de concert din toate timpurile, noua productie are sanse sa ajunga in box office in toamna 2014 si sa doboare si comenzile de Craciun cu DVD-ul ce va fi lansat, strategic, fix pe 1 decembrie.
One Direction: Where We Are Tour va avea 75 de minute din concert si 15 minute din backstage si interviuri. Vezi mai jos anuntul oficial!
In Romania, noul film se va vedea prima oara la Cluj-Napoca si Bucuresti, urmand sa apara a doua zi si in restul tarii.

Un produs Blogger.