Ruby da din nou lovitura cu "Tu (inima si sufletul)"

“De la distanta” am vazut o Ruby sensibila, dar la fel de pasionala, acum artista lanseaza “Tu (inima si sufletul)”


Single-ul Tu (inima si sufletul) este prima colaborare a artistei cu casa de productie deMoga Music si este compus de catre Marius Moga, Loredana Cavasdan, Liviu Teodorescu, What’s UP, Ioachim “Achi” Petre, Robert Toma si Ionut “Yogi” Vasilache.
“Pentru aceasta piesa am lucrat cu echipa deMoga si a fost o experienta foarte tare! Cand eram mica, cele mai mari visuri ale mele erau sa lucrez cu Smiley, Alex Velea si Marius Moga. Toate 3 mi s-au implinit, asa ca sunt foarte, foarte fericita, asa cum sper sa fiti si voi, dupa ce ascultati piesa”, povesteste Ruby.
Piesa se bucura deja de succes in concertele pe care Ruby le are in intreaga tara. Sincera si cu aceeasi energie debordanta, Ruby il diferentiaza, in noul single, pe acel TU de Bruno Mars, Johnny Depp, Pharrell, Jay Z, Smiley, Alex Velea, What’s UP sau Marius Moga, pentru ca el este “inima si sufletul”.

Dupa hitul Stinge lumina, ce a beneficiat de o versiune in limba engleza si care a adunat milioane de vizualizari pe Youtube, au urmat Doua suflete, De la distanta, dar si colaborarile cu CRBL pentru Toata tara si cu Pacha Man pentru piesa Baiat de bani gata.

Un produs Blogger.