Vali Barbulescu lanseaza single-ul „Digame”


Vali Barbulescu revine pe piata muzicala cu un single electrizant, care va rasuna in toate cluburile vara aceasta. Cu un vibe pozitiv si un sound estival, piesa „Digame” ne duce cu gandul la mare si la idilele care se nasc vara, in vacanta.
“<<Digame>> este o piesa de vara. In adevaratul sens al cuvantului! O piesa foarte vesela, cu vibe pozitiv, senzuala si care te face pur si simplu sa vrei sa iti traiesti viata <<frumos>> vara asta. Sunt convins ca piesa <<DIGAME>> va fi iubita de public si se va constitui intr-un preludiu pentru multe cupluri de indragostiti in aceasta vara. Este o piesa despre care eu cred ca are potentialul de a fi unul dintre hiturile verii 2014”, declara Vali Barbulescu.
„Digame” a fost realizata in studiourile HaHaHa Production, Vali colaborand la productie cu Max Chisaru, Dorian si Diane, care este si vocea piesei.

Clipul a fost filmat in Grecia si spune o poveste frumoasa de vara, in care 5 tineri care se cunosc pe o plaja, ciocnesc un pahar de sampanie intr-un restaurant si apoi, dupa o noapte in care privitorul este liber sa isi imagineze orice s-ar fi putut intampla, ii regasim dormind impreuna dimineata sub soarele torid.

Vali Barbulescu este astazi este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ din Romania.
Ca producator, Vali a lansat doua albume si mai multe single-uri (Addicted, Focaccia, Hong Kong, Vert de Paris) si remixuri pentru: St. Germain - Rose Rouge, Daft Punk - Technologic, Blaze - My Beat, Fatboy Slim - Star 69 si hit-ul Avicii - Levels.

Incepand cu 2014, Vali Barbulescu face parte din HAHAHouse, o divizie de muzica dance a HaHaHa Production.

Un produs Blogger.