Yogi, Shift si Ruby va invita la o "Inghetata"

Pentru zilele toride si noptile fierbinti, Yogi, Shift si Ruby ne propun o inghetata pe ritmuri muzicale.


Chiar daca Inghetata este primul sau single, Yogi, pe numele sau adevarat, Ionut Marius Vasilache si-a inceput cariera in studiourile deMoga si este unul dintre compozitorii hiturilor Sus pe toc sau Iti arat ca pot.
“M-am apucat de muzica la 12 ani si mi-am amenajat primul studio acasa, in Tecuci, in dormitor, iar vocile le inregistram in sifonier. Cand ma gandesc, rad si acum. Au trecut anii si dupa multe productii facute pentru alti artisti, a venit si randul primei mele piese, pe care sunt tare bucuros ca o lansez impreuna cu 2 prieteni foarte dragi mie – Shift si Ruby”, povesteste Yogi.
Yogi a compus single-ul Inghetata, alaturi de Shift, Marius Moga, David Ciente si Antonio Nicolas Anghel, iar extra-toping-ul este alcatuit din interpretarile lui Shit si Ruby.
„Acum 3 ani mi-a trimis Yogi un mesaj pe Twitter, l-am chemat la studio si de atunci n-a mai plecat. E unul dintre cei mai buni producatori, care a pus umarul la majoritatea hit-urilor care au iesit din studiourile DeMoga”, adauga Marius Moga.
Piesa este o metafora funny, cea a inimii de inghetata, spusa pe beat-uri urban-pop, iar feat-ul dintre cei 3 artisti este combinatia unei inghetate ideale, cu o parte de rapp si un dialog savuros.
"Fratele Yogi, zis si munca&ambitie, e omul cu cea mai mare pasiune pentru muzica, te intreaba intruna lucruri, iar in timp ce ii raspunzi, tu esti cel care invata, de fapt, de la el. Yogi e #bagabontis!”, spune Shift.
Chiar daca Yogi este la prima aparitie pe scena muzicala romaneasca, el este unul dintre compozitorii celui mai recent single al lui Ruby, Tu (Inima si sufletul). Pe Shift l-am ascultat saptamanile trecute, intr-o colaborare inedita, cu Electric Fence pentru piesa La carciuma de la drum, reorchestrata intr-o maniera moderna si cu o parte de rapp.   
"Yogi si Shift sunt doi oameni foarte dragi si apropiati de sufletul meu. I-am cunoscut in urma cu 4 ani, cand toti 3 eram la inceput de drum si ne sfatuiam si sustineam reciproc. Puteti sa va dati seama cat de fericita sunt ca, dupa atat timp, fiecare dintre noi a reusit in ceea ce si-a propus, iar acum am ajuns sa pregatim impreuna cea mai savuroasa Inghetata", incheie Ruby. 
Un produs Blogger.