ELLIE WHITE a oprit circulatia in Londra - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here
1579098335-504

ELLIE WHITE a oprit circulatia in Londra

Share This

Sexy si indrazneata, Ellie White continua sa suprinda cu fiecare aparitie. In cel mai nou videoclip pentru piesa ZI CEVA, Ellie, sub coordonarea stilistei Carmen Negoita, a ales tinute non-conformiste, care au facut londonezii sa intoarca privirea dupa Ellie, una dintre cele mai sexy romance.

Styling-ul ales ne prezinta o alta Ellie White, mai provocatoare ca oricand, iar videoclipul combina imagini cu Ellie, zambitoare si optimista, dar si misterioasa, intr-un oras de poveste, Londra.

Filmarile videoclipului "Zi ceva" au durat 3 zile, echipa de productie dorind sa surprinda dinamica si efervescenta londoneza, iar Ellie este filmata in cele mai reprezentative locatii ale metropolei. Si de aceasta data, Ellie a ales sa lucreze cu Alex Ceausu, regizorul alaturi de care a colaborat la patru videoclipuri.

"Alex reuseste sa ma suprinda de fiecare data. Acesta este al cincelea videoclip lucrat impreuna si simt ca suntem o echipa bine sudata", declara Ellie White.

Piesa "Zi ceva", cel mai nou single ELLIE WHITE, a fost foarte bine primit de fani, vizulizarile si comentariile primite pe contul oficial de facebook, https://www.facebook.com/EllieWhiteMusic, au facut-o pe artista sa ia decizia de a realiza si videoclip.

"ZI CEVA este o piesa care imi place foarte tare. Am mizat pe ea pentru ca este o piesa optimista, potrivita pentru vara. Parerile fanilor mei mi-au confirmat ca este o piesa buna, asa ca acest videoclip este un cadou pentru ei. Sper sa va placa", continua Ellie.