One Direction nu se destrama! - Vezi ce spune directorul Sony



Zvonurile legate de despartirea trupei One Direction au explodat in ultimele zile, mai ales in mediul online, pe anumite site-uri chiar si din Romania. 

Jason Cohen, senior director Sony Music Entertaiment infirma zvonurile spunand ca trupa nu mai are contract cu producatorii X Factor, acel contract fiind valabil doar 1 an de la terminarea concursului.

In prezent, One Direction se afla sub 3 contracte de impresariat, 50% cu Sony Music (se ocupa de productiile muzicale, videoclipuri), 30% cu Syco (marketing&concerte) si 20% cu Modest Management (care se ocupa de imaginea artistica a trupei).

Contractele cu cele 3 companii sunt valabile pana in 2016, cu posibilitatea prelungirii pe alti 3 ani. (Legea drepturilor de autor din Marea Britanie permite ca orice tip de contract artistic/cedare drepturi de autor sa fie incheiat pe o perioada limitata - maxim 3 ani, cu posibilitatea prelungirii pe alti 3 ani).

Baietii trupei au planuri mari pe viitor, urmand sa lanseze alte 2 carti, 3 albume si un sitcom (serial de televiziune - momentan sunt la nivel de negocieri).

Trebuie mentionat si faptul ca One Directiona aduce venituri mari celor 3 companii cu care colaboreaza, atat din concerte, cat si din publicitate.

Asadar, in urmatorii ani vom avea parte de trupa fenomen One Direction. Un proiect care s-a nascut in cadrul X Factor si pana in prezent este cel mai de succes proiect muzical lansat de un show de talente. 

Un produs Blogger.