Auditii pe nevazute: Umor, spectacol si voci remarcabile



150 de voci au ajuns pe scena de la Vocea Romaniei si si-au incercat norocul la cea mai buna competitie a vocilor. Pana acum 49 de concurenti au reusit sa convinga antrenorii ca vocea lor merita sa mearga mai departe si au acel ceva pe care ei il cauta: personalitate, curaj, autenticitate.

Peste 2.7 milioane de romanii au urmarit vineri seara Vocea Romaniei in minutul de aur de la 20:56. Pe tot parcursul emisiunii peste 2 milioane de romani au urmarit evolutia concurentilor si batalia antrenorilor, care a devenit din ce in ce mai stransa aproape de final. 

Robert Costin a deschis seara cu o piesa de dragoste, perfecta pentru vremea de afara. You raise me up interpretata la pian si voce i-a facut pe Smiley si Moga sa intoarca scaunele si sa vada cine este vinovatul pentru care s-au luptat. Smiley l-a ghicit inca dinainte ca Robert sa ia decizia: „Eu vad in ochii tai ca esti hotarat!”, si astfel antrenorul a iesit invingator in lupta de a-l convinge sa vina in echipa lui.

Alexandra Dimitriu a ales o altfel de abordare a piese Crazy si a reusit sa dea startul luptei intre cei patru antrenori. Loredana, Smiley, Moga si Tudor au fost impresionati de prestatia ei si s-au straduit sa o convinga cu argumente care mai de care mai atragatoare sa vina in echipa lor. Cu toate ca Alexandra i-a spus lui Tudor: „Hai ca de mult imi doresc sa te cunosc!”, ea a ales sa mearga mai departe cu Moga. 

Tatiana Heghea, o frumusete rara venita de peste Prut, a cucerit-o pe Loredana cu piesa Unbreak my heart. Cand s-au intors scaunele si s-a vazut pe fata baietilor uimirea, Lori a exclamat: „Ce bine imi pare ca ati luat teapa!”


Man Tudor a reusit sa cante pe doua voci complet diferite piesa This woman’s work, facandu-i pe antrenori sa se intrebe daca sunt doi concurenti pe scena. Chirila a mizat pe el si pe dualitatea vocii: 
„M-am speriat ca nu o sa mai cobori din mansarda!”, descoperind ca poate face multe lucruri minunate cu el. 

Diana Bucsa a demonstrat ca nu este Alone ci are o intreaga echipa alaturi, pe cea a lui Moga. Impresionat de cum a intrepretat aceasta piesa, Marius i-a oferit o sansa Dianei pentru etapa urmatoare, iar Smiley a tinut sa o incurajeze spunandu-i: „Marius va avea grija de acutele tale!”

Inca o voce masculina l-a facut pe Tudor sa intoarca scaunul. De data aceasta, Ioan Panait a avut acest efect asupra lui prin piesa Suspicious Minds. Timbrul lui si intrepretarea l-au facut pe Chirila sa spuna: „Mi-a placut foarte mult!”

VOCE LIVE: Alexandra Dimitriu (sursa video: vocearomaniei.protv.ro)


vizualizari
 
Un produs Blogger.