Denisa Trofin lanseaza piesa “Ultimul sarut”


Printre orele de la liceu, dar si multe activitati in stransa legatura cu muzica, Denisa Trofin lanseaza single-ul  “Ultimul sarut”, alaturi de Cat Music.
“La varsta de 5 ani am simtit un fel de conexiune cu muzica si, desi eram mica, ma duceam cu cel mai mare drag la orele de canto. Fiecare moment de pe scena e unic in felul lui si mereu ma incarc cu multa energie pozitiva cand ma aflu in fata publicului”, declara Denisa Trofin.
Single-ul “Ultimul sarut” este compus de catre Marius Draghici, Marius Dia si de productie s-au ocupat Lorean Georgian si Catalin Fantaneanu, iar la cei 17 ani, Denisa a colaborat deja cu producatori cunoscuti pentru single-urile “Orice ar fi” si “Eu vreau”, cu sute de mii de vizualizari pe Youtube.
“Imi doresc sa ajung cat mai sus in topurile muzicale din Romania si de ce nu, dupa multa munca poate si in afara. Cariera mea muzicala vreau sa fie una in care toate partile bune si frumoase sa le eclipseze pe cele negative si cu muzica mea sa pot transmite oamenilor ceea ce simt si sa ii fac sa se bucure de muzica pe care o asculta”, adauga tanara artista.
Zeci de premii muzicale, participari la festivaluri muzicale, moderatul unor emisiuni tv, cat si participarea in castingul unor piese de teatru reprezinta un inceput promitator in industria muzicala romaneasca pentru Denisa Trofin.


Un produs Blogger.