Episodul 4: Au convins juriul cu vocea lor


Emilia Musala, concurenta care a starnit aceste reactii i-a cucerit pe Smiley si pe Tudor cu interpretarea sa a celebrei piese I will always love you.  Cand s-au intors scaunele si au vazut look-ul Emiliei, antrenorii au inceput sa se bata in subintelesuri. Marius Moga a fost cel care a oferit raspunsul la dilema alegerii intre cei doi: „Pe unul il iei de antrenor, pe unul barbat”, insa Emilia l-a ales doar pe Smiley, ca antrenor. 

Popa Diana a intrat in scena cu emotii, insa cand a inceput sa cante varianta jazz a piesei Candy Man, Loredana a fost cucerita pe loc si i-a oferit un loc in echipa ei. Referitor la notele inalte pe care le-a atins, Tudor i-a spus: „Te-ai dus si nu te-ai mai oprit si la Loredana in echipa ai nimerit.”

Alina Dogaru a uimit antrenorii cu puterea ei de a atinge notele inalte, reusind sa intoarca toate cele patru scaune cu piesa Not that kind. Replici savuroase au fost folosite de antrenori pentru a o convinge pe Alina sa vina in echipa, insa in cele din urme castigatorul a fost Marius Moga.

sursa foto: vocearomaniei.protv.ro
Andrei Cheteles a adus pe scena o voce grava, prinsa intr-un trup firav. Piesa Feeling Good pe care a ales sa o cante a fost o alegere foarte buna care l-a pus in valoare si i-a adus un loc in echipa Loredanei. Pe langa vocea lui speciala, antrenorii au descoperit un adevarat personaj in momentul in care s-au intors: o combinatie intre Sean Penn si Tom Jones care a facut-o pe Loredana sa sara in sus de bucurie si sa exclame: „Ce bine imi pare ca m-am intors!”

Andreea Avarvari a luat scena cu asalt si a interpretat piesa When love takes over care l-a convins pe Tudor ca merita un loc langa el in drumul spre marele trofeu. Cand s-au intors scaunele, Smiley a recunoscut-o pe Andreea care canta alaturi de el in trupa, iar inainte a cantat cu Loredana. 

Si in aceasta editie telespectatorii au fost pusi in locul antrenorilor si cortina a tinut ascuns un nou concurent pana in ultimul moment. De data aceasta Larisa Mihaies a intors scaunele antrenorilor unul dupa altul cu piesa Ploaia de la Cargo. Replicile antrenorilor dar si raspunsurile ei taioase i-au socat pe antrenori si i-au facut sa aprecieze ca in spatele cortinei nu se afla doar o voce buna ci si o personalitate puternica. Tudor i-a recitat Larisei cateva versuri din Shakespeare si a iesit CASTIGATOR.

sursa foto: vocearomaniei.protv.ro
Vocea cu semnatura a Robertei Radu a reusit sa redea trairile piesei Temptation, mai bine decat Diana Krall insasi, dupa cum a afirmat Loredana. Batalia pentru ea a adus in scena arme devenite deja celebre pentru cucerirea concurentilor, Marius Moga declarand - „Orice arma ii buna atunci cand vrei sa castigi un concurent”, cu un accent moldovenesc. insa, accentul i-a fost de folos Loredanei de aceasta data deoarece Georgiana a ales sa faca parte din echipa ei. 

Ultima concurenta care a pasit pe scena seara trecuta a fost Brigitta Balogh care a reusit sa starneasca un adevarat exercitiu de bunatate intre cei patru antrenori.  Piesa Listen pe care a interpretat-o perfect i-a facut pe cei patru sa se intoarca in acelasi timp si sa o aplaude in picioare la finalul melodiei. Momentul deciziei nu a fost deloc usor, deoarece antrenorii o sfatuiau cu argumente sa mearga la celalalt in echipa, o generozitate care nu a durat mult. La final a ales sa meaga in echipa lui Marius cu toate ca Tudor i-a spus: „Vreau sa CASTIG Vocea din primul sezon si cred ca pot sa o fac cu tine!”

sursa: vocearomaniei.protv.ro



Un produs Blogger.