NEW: Ioana feat. Anastasia - Ca la metrou


Cum ar fi daca am denumi statiile de metrou din Bucuresti in functie de sentimentele ce ne cuprind pe parcursul unei zilei? Dar daca le-am denumi in functie de etapele prin care trecem intr-o viata?

De fapt, asa ni se si intampla, urcam si coboram, alternativ, la “Piata Iubirii” si la “Piata Dezamagirii”, iar statiile “se repeta ca un ecou”.
“La acest proiect muzical am inceput sa lucrez de cateva luni cu Sorin de la Crush, care este si producatorul piesei. Ideea ne-a venit chiar in timp ce plecam de la studio spre casa, cu metroul, evident! Este exact ca in viata, lucrurile oscileaza, iar ascultatorii se pot regasi usor in mesajul piesei. De cand am inregistrat acesta piesa, am un feeling bun, sunt foarte increzatoare,optimista si imi doresc ca acesta sa fie inceputul unei cariere desucces. Daca acum ceva vreme acest pas mi se parea imposibil, ei bine acum, cu siguranta sustin zicala "Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample", declara Ioana.
Piesa “Ca la metrou” este primul single al tinerei Ioana, care in prezent studiaza jurnalismul la o universitate din Bucuresti, iar legatura sa cu muzica incepe de la o varsta frageda. “Ca la metrou” este un featuring cu Anastasia, artist Cat Music, care in urma cu cateva zile a lansat single-ul “Te iert”. Cele doua artiste nu sunt din Bucuresti, insa lansarea piesei le va ajuta sa invete statiile de metrou din capitala.

Un produs Blogger.