Portret de Artist: Mellina, frumoasa din muzica romaneasca


Mellina, tanara talentata care canta alaturi de Vescan piesa Poza de album, este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din tara.

Single-ul "Poza de Album", inspirata de povestea unui cersetor, beneficiaza si de un videoclip regizat de Richard Stan si Claudiu Stan.

"Poza de Album" este produsa de Dorian Oswin, cel care a semnat si alte hituri precum "My Passion" si "I'm sorry" (Akcent). In plus, piesa marcheaza debutul Mellinei pe scena muzicala din Romania si prima colaborare cu Vescan. 



Mellina, pe numele ei adevarat, Madalina Dumitru, s-a nascut pe data de 26 ianuarie 1987, a facut Scoala Populara de arta, sectia canto si muzica usoara si a intrat in atentia presei in momentul in care a fost curtata de Bogdan Croitoru, Fizz.

"Poza de album" este un succes si spera ca si restul proiectelor sa fie la fel de reusite. Mellina este o tanara ambitioasa, extrem de apreciata pentru calitatile vocale. A castigat admiratia domnilor prin calitatile fizice pe care le poseda, dar nu a scapat nici de invidia doamnelor si domnisoarelor. 

Un produs Blogger.