Proiect Nou: Laura, "Cum te cheama?" (Audio)


Mango Records lanseaza primul single al celei mai noi artiste din portofoliul casei de productie! “Cum te cheama?” este numele piesei semnata LAURA, piesa produsa de Dorian Oswin in studiourile Mango.

Artista s-a remarcat si in cadrul celui de-al doilea sezon al show-ului “Vocea Romaniei”, experienta pe care LAURA o descrie ca fiind una dintre cele mai intense si constructive de pana atunci.

De-a lungul timpului, LAURA nu a stat nicio secunda departe de muzica, aceasta punan bazele trupei “Friends”, una dintre cele mai apreciate cover band-uri din Romania. Alaturi de “Friends”, timp de 6 ani, LAURA a cantat piese celebre in numeroase cluburi de specialitate din tara.

Acum insa, a venit momentul ca LAURA  sa urce o trepta importanta in cariera sa si lanseze “Cum te cheama?”, primul single din cariera solo.
“Piesa "Cum te cheama?" vorbeste despre o poveste de dragoste fara Happy End, cum majoritatea dintre noi am avut la un moment dat, in care ea inca isi doreste ca el sa se intoarca cu toate ca el s-a schimbat. Am lucrat impreuna cu Dorian Oswin si Mihai Gruia la versurile acestei melodii pornind de la refren, care m-a cucerit inca de prima oara cand l-am ascultat iar apoi l-am fredonat zile la rand!:)” ne-a spus LAURA.


vizualizari 
install tracking code
Un produs Blogger.