Primii concurenti care merg in galele Live



Prima editie a confruntarilor din acest sezon al Vocii Romaniei a adus pe scena multe voci puternice, spectacol, adrenalina si, bineinteles, alegeri dificile pentru cei patru antrenori.

Prima confruntare din noul sezon Vocea Romaniei i-a adus fata in fata pe Ivana Farc si Ruben Ciungan, concurentii din echipa lui Tudor Chirila. 

Cei doi au interpretat melodia "The lady is a tramp", a lui Tony Bennet si Lady Gaga, si au primit numeroase complimente din partea antrenorilor care au apreciat armonia adusa de concurenti pe scena duelului. Tudor Chirila a avut de facut o alegere grea, insa a ales sa mearga mai departe alaturi de Ivana.

Au urmat Fabian Sasu si Andrei Balaceanu, din echipa Smiley, care au interpretat piesa "Rude", a lui Magic!. Ceilalti antrenori au fost de parere ca melodia i s-a potrivit mai bine lui Fabian, iar Smiley a fost de acord: l-a ales pe Fabian, iar Andrei a parasit competitia in aplauzele tuturor.

Raluca Albu si Lucian Colareza au oferit cel mai romantic moment al serii, pe melodia "Non Amarmi". Concurentii Loredanei au intrat intr-o armonie perfecta pe scena, iar Lucian a impresionat inca o data cu vocea sa desprinsa parca de pe coloana sonora a unei telenovele. 

"M-am uitat ca la un duet intre doi profesionisti. Mi se pare ca Lucian, daca ar pune mana cei de la Televisa pe el, ar deveni un star. Are tot pachetul. Suna a CD", i-a spus Smiley concurentului ales de Loredana sa mearga in etapa urmatoare.

Florentina Mihai si Maria Constantin au pus in scena o interpretare complet iesita din comun a piesei "Man Down", a Rihannei. Pe acorduri de taraf, cele doua i-au distrat pe antrenori, insa, la final, decizia lui Marius Moga de a merge mai departe alaturi de Maria a stranit cateva comentarii: "Alegerea lui Marius m-a surprins, dar tinand cont ca Marius prefera blondele, atunci a fost normal sa aleaga asa", a glumit Loredana.

Al doilea duel din echipa Smiley i-a adus pe scena de la Vocea Romaniei pe Vladimir Pocorschi si Tiberiu Albu, cei mai "rock" concurenti din acest sezon al emisiunii. Amandoi cu voci puternice si atitudini impunatoare pe scena, Vladimir si Tiberiu s-au dezlantuit complet pe melodia "Born to be wild", a formatiei Steppenwolf.

Momentul a fost pe placul tuturor antrenorilor, in special al lui Tudor Chirila, care a privit incantat desfasurarea de forte de pe scena. Smiley l-a ales pe Vladimir, insa Tudor a profitat de ocazie si l-a "furat" pe Tiberiu, adaugand astfel inca o voce rock echipei sale.

La numai 16 ani, Bianca Ionita a avut parte de primul duel la Vocea Romaniei, impotriva lui Florin Raduta. Concurentii Loredanei au interpretat melodia "I knew you were waiting", a Arethei Franklin si George Michael. Experienta si-a spus insa cuvantul, iar Lori a decis in favoarea lui Florin, considerand ca acesta are sanse mai mari in etapele LIVE care vor urma.

Marius Moga a mai facut o alegere indrazneata pentru a doua confruntare din echipa sa. Brigitta Balogh si Radu Mitrea au cantat una dintre cele mai cunoscute melodii ale anilor '90 - "Torn", a lui Natalie Imbruglia. "Foarte frumos, foarte curat, foarte proaspat. Ai reusit sa creezi acea stare de duet", l-a laudat Loredana pe Radu, in timp ce Smiley a remarcat ca este prima data cand piesa este interpretata de o voce masculina si una feminina.
"M-am gandit ca Brighi e mai pregatita sa mearga in LIVE-uri", si-a motivat antrenorul decizia.
Seara s-a incheiat cu Florin Ciotlaus si Matei Chiuariu, concurentii lui Tudor Chirila. Asa cum era de asteptat, cei doi au interpretat o piesa rock: Nickleback - "How you remind me". Melodia s-a mulat mai bine pe vocea lui Florin, iar antrenorul l-a ales sa treaca in etapa urmatoare, in timp ce Matei a parasit Vocea Romaniei.

sursa video: vocearomaniei.protv.ro
Un produs Blogger.