Cântăreții din România ne colindă ¨Iarna¨


Tanarul compozitor Andrei Tudor, ne induce in atmosfera acestui minunat anotimp, cu sprijinul unor voci minunate, ce interpreteaza un nou colind: Valentin Dinu, Alina Eremia, Marcel Pavel, Monica Anghel, Gabriel Cotabita, Luminita Anghel, Vlad Mirita, Nico, George Miron si Grupul Vocal Acapella.

Prin aceasta melodie ce beneficiaza si de un clip desprins parca din basm, artistii ne indeamna sa ne bucuram de frumusetile iarnii, de sarbatori, de clipele petrecute alaturi de cei dragi si de preparatele traditionale cum ar fi: cozonac, vin fiert cu scortisoara, mere coapte.
“M-am bucurat cand am primit invitatia de a canta un colind alaturi de mari voci ale Romaniei. Cantecul este unul care cu siguranta va purta oamenii in magia sarbatorilor”, a spus Alina Eremia.
“Am avut onoarea sa colaborez cu mari artisti romani si sunt mandru de asta! ‘Iarna’ este un colind exceptional si sper sa ajunga la sufletele oamenilor”, a spus Valentin Dinu.
Versurile sunt semnate de Andreea Andrei, iar muzica si aranjamentele, de Andrei Tudor. Videoclipul, produs de Mihnea Irimia, prezinta atat imagini de la Targul de Craciun din Sibiu si de la Bucharest Christmas Market, cat si cadre cu artistii la inregistrari, in studio.

Un produs Blogger.