"Santa Baby", un cântec de Crăciun cadou de la Loredana


Loredana lansează astăzi “Santa Baby”, o reinterpretare a celebrei piese cu același nume, cântată de Eartha Kitt, o cunoscută cântăreață și actriță americană.
“Am vrut să le ofer fanilor mei, de Sărbători, un cântec care să le ajungă la suflet, să îi relaxeze și să ii binedispună și m-am gândit că cel mai potrivit este ‘Santa Baby’”, a spus Loredana.  
Filmările au avut loc la Stejarii Country Club și la Beauty District, iar styling-ul este facut de Loredana și Radu Mada. În noul clip al Loredanei apar și cele două semifinaliste din echipa sa de la Vocea României, Maria Hojda și Ilinca Băcilă.
“ ‘Santa Baby’ este un cântec de Crăciun atipic. Îmi place să ies din tipare, să fac lucruri care să-mi reprezinte spiritul rebel. Povestea cântecului este despre o domniță care îi scrie Moșului o scrisoare de Crăciun în care îi cere aproape imposibilul. Adică ce-i mai scump și mai de lux pe lumea asta. O mică ironie și satiră la adresa unei fete care visează să îl întâlnească pe băiatul plin de bani, gata să îi împlinească toate dorințele. În schimbul promisiunii făcute moșului că va fi la fel de bună ca anul trecut. Și dacă ea crede în Moș, vrea să vadă dacă și Santa Baby crede în ea. Genul de poveste incredibil de actuală, chiar și acum, la mai bine de o jumătate de secol de când a fost scrisă. E un cântec de Crăciun superb, pozitiv, nostim foc care are și un clip pe măsură, în care apar Ilinca și Maria, frumoasele mele fete din echipa Loredana de la Vocea României!”, a explicat Loredana.
Un produs Blogger.